Český paralympijský výbor před Velikonoci spouští první část své hlavní mediální kampaně k nadcházejícím letním paralympijským hrám v Rio de Janeiru. Kampaň, která bude probíhat ve dvou hlavních vlnách – na jaře a poté na během paralympiády v září – vyšla z dílny Andreje Štuka, který má s tvorbou úspěšných kampaní pro Český paralympijský tým dlouhodobé zkušenosti.

Mottem, jež bude možné zaznamenat v rozhlase, tištěných médiích, na outdoorových nosičích a zejména na televizních obrazovkách na programu ČT sport, je tentokrát: „Věřte v neuvěřitelné“. Přičemž hlavní myšlenkou je připomenutí, že i ve velice obtížných situacích je důležité zachovat si naději a víru ve své schopnosti.

Tvářemi kampaně se stali sportovci, kteří svým příběhem tuto myšlenku zcela jistě reprezentují. První z nich je mediálně známý cyklista Jiří Ježek, který své odhodlání vzdorovat nepřízni osudu dokazuje právě nyní svým neuvěřitelným návratem po těžkém úrazu, který utrpěl na konci sezóny 2014.

Jako druhou reprezentantku si pak Český paralympijský tým zvolil Terezu Diepoldovou. Tato nadějná sportovkyně, jejíž kariéru podobně jako v případě Jiřího Ježka zkomplikovala nehoda a následná amputace nohy, reprezentovala Českou republiku nejprve v plavání, a to i na paralympiádách v Athénách a v Pekingu, aby následně v roce 2010 vyměnila plavky za cyklistický dres a hned na paralympiádě v Londýně získala stříbrnou medaili.

Jak televizní spoty vypadají, se můžete podívat zde:

 

Věřte v neuveřitelné

Tento týden byla zahájena první část mediální kampaně pro Rio 2016! Spoty na ČT sport brzy doplní také inzerce v tisku, rozhlase a na billboardech. Jak se vám letošní kampaň, jejíž tvářemi se stali cyklisté Jiří Ježek a Tereza Diepoldová, líbí?#vertevneuvertielneVíce o kampani čtěte na: http://www.paralympic.cz/2016/03/prvni-cast-kampane-pro-rio-2016-uz-bezi/

Zveřejnil(a) Český paralympijský tým dne 23. březen 2016

Tereza Diepoldová v kampani pro paralympijské hry v Riu 2016.#vertevneuveritelne

Zveřejnil(a) Český paralympijský tým dne 23. březen 2016