Úvod závodní sezony, jejímž vrcholem budou paralympijské hry v Soči, se velmi vydařil reprezentantům ČATHS – Stanislav Loska a Oldřich Jelínek přivezli ze dvou seriálů závodů už 6 medailí. První závody se konaly koncem listopadu v hale v nizozemském Landgraafu, kde byl Loska ve slalomu 3. a 2., Oldřich Jelínek obsadil 4. a 5. místo.

O dva týdny později závodníci potvrdili svou výkonnost na ledovci v rakouském Pitztalu, kde se od 13. do 17. prosince konaly závody IPCAS a Evropského poháru – v úvodním obřím slalomu IPCAS obsadili oba 3. místo, Stanislav pak přidal další bronz i ve slalomu IPCAS a 3. byl i ve slalomu EP. Krásný výsledek se povedl ve slalomu IPCAS i Patrikovi Hetmerovi s trasérem Mírou Máčalou z ČSZPS, byli teprve na třetích závodech v kariéře a už se postavili bronzový stupínek.

Výkony Stanislava Losky i Oldřicha Jelínka jsou příslibem pro paralympiádu v Soči, kde by se oba reprezentanti měli téměř určitě představit. Třetí místo v nominaci je stále ještě volné, protože o poslední letenku do Soči bojuje více lyžařů. Naopak nic by nemělo bránit snowboardistovi Tomáši Váverkovi (ČFSH),  který se rovněž představí na svazích nedaleko ruského města.