České Budějovice 31. 8. 2023 – Budějovický Budvar se stal novým oficiálním partnerem českých paralympioniků. Spolupráci svými podpisy stvrdili ředitel národního pivovaru Petr Dvořák a předseda Českého paralympijského výboru Zbyněk Sýkora.

Budějovický Budvar se nově stal oficiálním partnerem Českého paralympijského výboru. Jeho předseda Zbyněk Sýkora a ředitel národního pivovaru Petr Dvořák partnerství, které potrvá zatím do konce roku 2026, stvrdili svými podpisy symbolicky přesně rok před zahájením XVII. letních paralympijských her v Paříži 2024.

„V Budějovickém Budvaru věříme, že naše práce nekončí pouze u prodaného piva a spokojeného zákazníka. Český paralympijský tým neustále dokazuje, že za všech okolností existuje cesta, jak se ve světě ukázat, prosadit a uspět. To je filozofie nám blízká a inspirativní, proto jsem rád, že můžeme spojit naše síly v rámci tohoto partnerství,“ podotýká ředitel Budějovického Budvaru Petr Dvořák.

„Toto partnerství nám nejen poskytuje finanční jistotu, ale také dodává sílu pro splnění vytyčeného strategického plánu Českého paralympijského týmu na nadcházející období. Jsme také pevně přesvědčeni, že tato začínající spolupráce významně přispěje k ještě kvalitnější přípravě parasportovců nejen pro nadcházející paralympiádu v Paříži, ale i pro tu další, která se v roce 2026 odehraje v Itálii. Jsme zkrátka plni nadšení a věříme, že společně budeme schopni inspirativně reprezentovat sílu lidského ducha prostřednictvím parasportu,“ uvádí předseda Českého paralympijského výboru Zbyněk Sýkora.

Zdroj: Tisková zpráva Budějovický Budvar